Bok tips: Din heder

Såg idag en bok av artisten Martin Svensson, han har sadlat om och blivit författare!

Hans nya bok verkar jätte bra och intressant!! Kolla här:

Din heder (9789186067632) -  Martin Svensson - Böcker

När Viktor efter en kort promenad kommer hem till sin lägenhet, upptäcker han att hans balkongdörr är uppbruten. Men ingenting verkar ha blivit stulet. Det här blir början på en rad besynnerliga händelser som leder till att Viktor kommer i kontakt Meryem, en palestinsk-kurdisk tjej i tjugoårsåldern som han har ett vagt minne av att han träffat under en blöt natt på krogen.

Viktor dras mer eller mindre ofrivilligt in i Meryems liv och får både hennes bror och hennes svartsjuke pojkvän efter sig och lär även känna hennes färgstarke farbror Memmet. Snart har det gått så långt att alla tror att Viktor är Meryems nya pojkvän, och Viktor gör tappra försök att ta sig ur vad han uppfattar som en alltmer absurd historia.

Din heder utspelar sig under en sommar i Stockholm och är berättelsen om Meryems kamp om rättens till sitt eget liv. Den handlar också om vad som händer när två kulturer kolliderar med varandra och familjens heder blir en ursäkt för att förtrycka kvinnor.

Martin Svensson har en bakgrund som en framgångsrik popartist och debuterade som författare 2007 med Hej! Mitt namn var Elton Persson. Boken blev en stor framgång i pocket och sålde i över 30 000 exemplar.

"En mycket stark roman. Läs den här boken, den är viktig."
Malou von Sivers TV4


Visst verkar den intressant!!


Ska absolut läsa den!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0